24 Mayıs 2012



 
  Ana Sayfa        Güncel
Belediye 11 yeri daha kiraladı
İzmit Belediyesi'nin ihaleye çıkardığı 15 işyeri, çay ocağı ve büfenin 11'i için teklif verildi
1 Subat 2012, Çarşamba  15:24 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İzmit Belediyesi’ne ait olan 15 yerin kiraya verilmesi için ihale dün İzmit Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirildi. Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Üzülmez’in başkanlığında yapılan ihalede, İzmit’te bulunan ve 3 yıllığına kiralanmak için 15 işyeri ve çay ocağından 11’i içi teklif verildi. 11 ayrı yer için yapılan ihalede en yüksek değerde kiraya verilen yer, Yahya Kaptan Mahallesi Şehit Ender Köncü Sokak’ta bulunan otopark oldu.
 
4 BİN 600 LİRA KİRA
Otoparkın kiralanması için gerçekleşen ihaleye Galaksi Otelcilik Restaurant Turizm İnşaat Şirketi adına İlhan Akkurt katıldı. Muhammen kira bedeli 4 bin 550 lira olan otoparka Akkurt, 4 bin 600 lira kira vererek otoparkı kiraladı. İhalede ayrıca Ayazma Mahallesi 460-461 adalar arasında bulunan büfe ve çay bahçesi 855 liraya, Alikahya Fatih Mahallesi Demokrasi Parkı’nda bulunan büfe ve çay ocağı da 170 liraya kiralandı.
 
KİRAYA VERİLEN YERLER
İhalede, Tavşantepe Mahallesi Güney Gaffar Okan Parkı’nda bulunan çay ocağı 300 liraya, Cedit Mahallesi Şeyh Akif Caddesi üzerindeki 3 plan nolu dükkan 325 liraya, 6 plan nolu yer 330 liraya, 7 plan nolu yer 330 liraya, 8 plan nolu yer 325 liraya, 9 plan nolu yer 325 liraya, 10 plan nolu yer 355 liraya, 11 plan nolu yer 425 liraya verildi.



Bu haber 168 kez okunmuştur.
Eşme'de imar planı sorunu çözülemedi. Yasal sürecin 7 Mayıs'ta son bulacağı plan için Eşme halkı Karabalık ve Mengüç'ten verdikleri sözü tutmalarını istedi
Büyükşehir İtfaiyesi Eğitim Merkezi, 81 vilayetten gelen itfaiye erlerine teorik ve pratik eğitim veriyor. Son olarak 19 ilden 30 itfaiyeci eğitimden geçirildi
 
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   RSS