SP Kartepe İlçe Teşkilatı önceki gün Nezip Fazıl Kısakürek Kültür ve Kongre Merkezi’nde “Yeniden Büyük Türkiye” konferansı düzenledi. Konferansa Merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu SP Genel Başkan Danışmanı Dr. Fatih Erbakan katıldı. Neredeyse her cümlesi ayakta alkışlanan Erbakan, AKP’ye ağır eleştirilerde bulundu. Türkiye’nin ABD elinde adeta bir oyuncak olduğunu söyleyen Erbakan, “Başbakan Erdoğan ABD’den gelen misafirini karşılamak için hasta yatağından kalkmış, karşılamayı pijamalarıyla yapmıştır” dedi. AKP’nin milli görüş gömleğini çıkardığı için büyük İsrail planına alet olduğunu ifade eden Erbakan, “AKP bir ilkokul çocuğu. Böyle davranıp sonra seçim zamanı geldiğinde ‘Aman efendim görmediniz mi biz nasıl ülkelere kafa tuttuk. Koskoca Davos’ta one mınute dedik’ diyorlar. Adamlar sizi yoluyor. Bunun için üzülüyoruz. İnşallah eski günlerini hatırlarlar” dedi.
ERBAKAN’A LAYIK OLAMADIK
Babası Necmettin Erbakan’ı rahmetle anan Fatih Erbakan, “Babam bütün sıkıntıları göğüsledi, davasından vazgeçmedi” diyerek, şunları ekledi: “Babamın uyuması bile bu dünya içindi. Onun gibi bir liderin gelmesi artık imkânsız. Kendisine layıkıyla dava erliği yapamadık ama inşallah onun izinde yürüyeceğiz.” Öte yandan bugünkü tüm olaylara Siyonizm mikrobunun neden olduğunu söyleyen Erbakan, mikrobun milli görüş mikroskobuyla incelenmesi gerektiğini söyledi. Erbakan, “Dünyayı idare eden 300 Siyonistlin geliri 6 milyar insanın gelirinden daha fazla” dedi.
SONUMUZ NE OLACAK
“Dünya’yı bu Siyonistler yönettiği için ABD bunlardan izinsiz Avrupa’da ABD’den izinsiz hiçbir şey yapamıyor” diyen Erbakan, “İstedikleri partiyi iktidar yapıp dünyayı ellerinde tutuyorlar. AKP’yi de bunlar iktidar yaptı. Bizim paramız, altınlarımız bile kendi bankamızda değil onların bankasında duruyor. İsterlerse bize veriyorlar, istemezlerse vermiyorlar. 500 trilyonluk Gazze’ye yardım parasını bile göndermemek için ellerinden geleni yaptılar. Kaddafi bile parasını onlardan alıp askere maaşını veremediği için öldürüldü. Bizim sonumuz ne olacak” şeklinde konuştu.
NAMAZ KILDIKLARI İÇİN OY ALIYORLAR
Türkiye’de AKP iktidarının İsrail’in bir parçası olduğunu dile getiren Erbakan, “Ülkemizin insanın bundan haberi yok. Abdestli kardeşlerimiz namaz kılan insanlar iktidara gelsin diye AKP’ye oy veriyor. Oysa Arap Baharı, Büyük Ortadoğu Projesi bu yüzden var. Bu adamlar Siyonizmle işbirliği yapıyorsa, bize ne onların kıldığı namazdan, bize ne onların üzerlerine sıktığı hacı yağından. Bunları yaptıktan sonra namaz kılsalar ne olur. Onlar için dua edelim de geçmişlerini hatırlayıp yaptıkları hatalardan geri dönsünler” dedi.