23 Mayıs 2012



 
  Ana Sayfa        Ekonomi
Darıca'ya 60 milyon dolarlık yatırım
Terzioğlu İnşaat tarafından Memduh Kızılağaç Huzurevi civarındaki 18 dönümlük arazi üzerine yapılacak yedi katlı otel projesine onay çıktı
25 Ocak 2011, Salı  13:40 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Elite Hotel zincirlerini de bünyesinde barındıran ve Terzioğlu İnşaat tarafından Darıca Memduh Kızılağaç Huzurevi civarında on sekiz dönümlük arazi üzerine 60 milyon dolara mal olacak yedi katlı otel projesine onay çıktı.

Projenin basına tanıtıldığı 2009 yılında konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Terzioğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı M. Fadıl Terzi, Beş yıldızlı hizmet anlayışlarını, yüzde yüz misafir memnuniyeti bakış açılarını yeni yatırımlarına da taşıyacaklarını söylemişti. Terzi, Türkiye`nin en güzel sahillerinden biri olan Darıca bölgesindeki bu yatırımın bölgedeki rekabeti arttıracağını da hatırlatmıştı.

 

KÖRFEZ KÖPRÜSÜNE YAKINLIĞI AVANTAJ

Özellikle Darıca Bölgesine yeni bir soluk getirmesi beklenen otelin körfezin en iyi manzaralarına sahip olduğunu da ifade eden Terzi, Körfez üzerine kurulacak köprüye de yakın olması nedeniyle Yalova`ya da hitap etmesi ve İstanbul`un yanı başında Sapanca`ya alternatif olması nedeniyle seçildiğini belirtti.

Yapılacak otelin kongre turizminde iddialı olduğunun altını çizen Terzi, Elite Hotel Kocaeli`ndeki yatırımının; 300 oda kapasitesiyle, bin kişilik gala salonu ve farklı büyüklüklerdeki toplantı salonlarıyla misafirlerine hizmet vereceğini ifade etti. Türk misafirperverliğini geleneksel Osmanlı mimarisinin zarif üslubu ile buluşturma iddiasıyla yola çıkan Elite Hotel Darıca’da; Osmanlı ve Avrupa Mutfağının yanı sıra; özel ala carte restoranlarıyla da Kocaeli halkına da hizmet verecek.



Bu haber 565 kez okunmuştur.
Gürkan Metro turizm tren seferlerinin 2 yıl süresince iptal edilmesinin ardından araç filosunu genişleterek vatandaşın mağduriyetini gidermeyi hedefliyor.
TUSKON (Türkiye Sanayici ve İşadamları Konfederasyonu) ticaret köprüleri koordinasyonuyla ülkemize yatırım ve ortaklık için gelen üst düzey rus ticaret heyeti GESİAD'ın misafiri oldu. Rusya'nın Saratov bölgesinden gelen heyet, inşaat ve gıda sektöründe faaliyet gösteren GESİAD üyeleri ile çeşitli temaslarda bulundu.
 
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   RSS