23 Mayıs 2012



 
  Ana Sayfa        Ekonomi
Poli Çarşısı ruhsata kavuşuyor
Poli Spotçular Çarşısı Müdürü Mustafa Akbulut, 45 gün içinde çarşı ruhsatının hazır olacağını söyledi
27 Ekim 2010, Çarşamba  10:38 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Geçtiğimiz sene E-5 yan yolda hizmete giren ve ruhsatsız olduğu gerekçesiyle Belediye ile başı sürekli dertte olan Poli Spotçular Çarşısı Müdürü Mustafa Akbulut, konuya açıklık getirdi. Müdür Akbulut 45 gün içinde çarşı ruhsatının hazır olacağını söyledi. Poli Mağazaları Gebze Şube Müdürü Mustafa Akbulut Fanemo Cafe’de düzenlediği basın toplantısıyla konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Müdür Akbulut Çarşı ruhsatı olmadığı gerekçesiyle Belediye’nin kendilerine ceza kestiğini söyleyerek, “ Buradaki binayı kiraladıktan sonra işletmeye açalım dedik ve çarşıya dönüştürdük. İşletmeye açtığımız ve güvenlik sayısı 26’yı geçtiği için çarşı ruhsatı almamız gerekiyormuş. Şimdi bütün işlemleri tamamladım. 45 gün içinde ruhsatımızı alacağız herhangi bir problem yok” dedi. Gebze Belediye’sinin kendilerine dört kere ceza kestiğini hatırlatan Müdür Akbulut, “Şimdiki lokantamızın olduğu yerde eski bir bina vardı bunu onardık. Onardığımıza ilişkin belediyeye yazışma gerekiyordu. Bunu yapmadığımız için ceza yedik. Bir de ayrıca kanalizasyon olmadığı için belediyeden ceza yedik ama bu bizimle ilgili olmayan bir durum. Çünkü bulunduğumuz alanda hiçbir kanalizasyon ve içme suyu şebekesi yok.” şeklinde konuştu.

5 YILDA 20 ŞUBE

Poli Mağazaları Gebze Şube Müdürü Mustafa Akbulut çarşıya 7 milyon değerinde yatırım yaptıklarını dile getirerek, “ Çarşı’da 84 tane firma var. Burada 194 tane personel çalışıyor. Çalışanların hepsi de Gebzeli. Çarşıya personel alırken dışarıdan hiçbir eleman almıyorum Biz buraya Gebze için yatırım yaptık. Bu yatırımdan dolayı da asla pişman değilim” ifadelerini kullandı. Müdür Akbulut beş yıl içinde Türkiye genelinde 20 tane şube açmayı planladıklarını sözlerine ekledi.



Bu haber 365 kez okunmuştur.
Gürkan Metro turizm tren seferlerinin 2 yıl süresince iptal edilmesinin ardından araç filosunu genişleterek vatandaşın mağduriyetini gidermeyi hedefliyor.
TUSKON (Türkiye Sanayici ve İşadamları Konfederasyonu) ticaret köprüleri koordinasyonuyla ülkemize yatırım ve ortaklık için gelen üst düzey rus ticaret heyeti GESİAD'ın misafiri oldu. Rusya'nın Saratov bölgesinden gelen heyet, inşaat ve gıda sektöründe faaliyet gösteren GESİAD üyeleri ile çeşitli temaslarda bulundu.
 
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   RSS