21 Mayıs 2012



 
  Ana Sayfa        Kültür - Sanat
Fotoğrafçılar yeni sezona hazır
Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği kahvaltılı bir toplantıyla yeni sezonu açtı. Üyeler, yaz aylarında ayrı kalmanın acısını bol bol sohbet ederek çıkardı
11 Ekim 2010, Pazartesi  16:57 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yaz dönemini fotoğraf gezileri, sergiler ve yarışmalarla geçiren Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği, Kavaklı sahilinde düzenlediği kahvaltılı bir toplantıda üyelerini bir araya getirdi ve yeni çalışma dönemini başlattı. Kısa bir süre de olsa ortak faaliyetlerden ve birbirlerinden ayrı kalmak zorunda kalan üyeler bol bol sohbet ederek, bir araya gelmenin ve yeni sezona başlamanın keyfini çıkardı. Kahvaltıda konuşan GFSD Başkanı Hadi Arslan, "Verimli bir çalışma dönemini geride bıraktık. Üyelerimizin birçoğu tatil dönemini değerlendirerek çeşitli bölgelere gitti ve eminim ki oralardan çok güzel fotoğraflarla döndü. Yeni çalışma döneminde bu fotoğrafların değerlendirmelerini ve gösterilerini hep birlikte yapacağız. Bu fotoğraflardan kişisel ve karma sergiler yapma imkanı bulacağız" dedi. Dernek yetkilileri, yeni çalışma döneminde temel fotoğraf ve PhotoShop eğitiminin başlayacağını sözlerine ekledi.



Bu haber 270 kez okunmuştur.
Daha önce konser yapan ve büyük beğeni toplayan Jehan Barbur yine Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi'nde konser verdi. Barbur dinleyenlerini 2. kez büyülemeyi başardı.
VKV Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezinde Şilili Seramik Sanatçısının Sergisi Kokteyl ile Açıldı
 
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   RSS