21 Mayıs 2012



 
  Ana Sayfa        Yaşam
Savcı Kaplan'a veda yemeği
Gölcük Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Kaplan için tayininin çıkması nedeniyle, Gözlementepe' deki Aşiyan tesislerinde bir veda yemeği düzenlendi
25 Eylul 2010, Cumartesi  08:59 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

3 yıldır Gölcük’te Cumhuriyet Savcısı olarak görevini başarıyla sürdüren Hüseyin Kaplan´a tayini çıkması nedeniyle, Gözlementepe’ deki Gölcük Belediyesi Aşiyan tesislerinde bir veda yemeği düzenlendi. Yemekte oldukça duygusal anlar yaşandı. Nezih bir ortamda gerçekleştirilen yemek sonrasında Savcı Kaplan yaptığı konuşmada, "Gölcük´ten ayrılmıyorum; İstanbul Fatih´de göreve başlayacak oluşum bir ayrılık anlamına gelmesin. Yeni görev yerim çok uzakta olmadığı için fırsat bulduğum zamanlar yine Gölcük´te olacağım. Burada çok güzel dostluklar edindim. Sizleri asla unutmayacağım. Şahsıma yapmış olduğunuz bu veda yemeği beni çok duygulandırdı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

TAKDİR EDİLEN ARKADAŞIMIZ

Akabinde Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yaman bir konuşma yaparak, "Gölcük’te görev yapan Hüseyin Kaplan arkadaşımız 3 yıllık görev süresi içerisinde başarılı çalışmalarıyla takdir edilmiş bir arkadaşımızdır. Tayininin çıkması nedeniyle aramızdan ayrılıyor olması biz de biraz burukluk oluşturmuş olsa da yeni görev yerinin İstanbul Fatih olması bizi mutlu etmiştir. Kendisini yeni görev yerinde de sık sık ziyaret edeceğimizi belirtiyor, yeni görev yerinde başarılar diliyorum" dedi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ise "İlçemizde 3 yıl süresince Gölcük Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Hüseyin Kaplan, görevini en güzel şekilde yerine getirmiş bir savcımızdır. Görevini yerine getirmede göstermiş olduğu hassasiyeti bir kez daha takdir ettiğimizi belirtir, yeni görevinde başarılar temenni ederim" dedi.

HEDİYE VERDİLER

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı da bir konuşma yaparak, "Bu bir nöbet değişimidir. Bizler aldığımız sorumluluk ve yetkilerimiz doğrultusunda ülkemizin dört bir köşesinde görev yapmaya devam edeceğiz. Ben kendisiyle çok fazla çalışma imkanı bulamadım. Bundan dolayı da üzüntülüyüm. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi. Konuşmaların ardından, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yaman ve Gölcük Cumhuriyet Savcıları, Donanma Komutanlığı Askeri Mahkeme Savcılığı, Kocaeli Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. A.Yıldırım Sezer, Başkan Ellibeş, Kaymakam Yazıcı çeşitli hediyeler takdim ederek Hüseyin Kaplan’a yeni görevinde başarı dileklerini belirttiler. Veda yemeğinde ilçe protokolü, ilçe daire müdürleri, kurum ve kuruluşların yönetici ile temsilcileri, Gölcük Cumhuriyet Savcılığı personeli ve iş adamları hazır bulundu.



Bu haber 497 kez okunmuştur.
Adnan Köşker'in öncülüğünde başlatılan Eskihisar sağlıklı yaşam yürüyüşlerinde tempo düşmüyor. Gebzeli sporseverler yürüyüşlere aileleriyle birlikte katılıyor
Her gün karşımıza çıkan yaya kazalarına bir yenisi daha eklenmesi içten bile değil. Kural tanımayan yayalar D-100'den karşıya ölümüne geçiyor!
 
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   RSS