
MOBESKO Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Baştürk ile yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Kısa süre önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen açılışla hizmete giren MOBESKO’nun yöneticileri, Kocaeli halkının Köseköy D–100 Karayolu kenarındaki yere çabuk alıştığını ve her geçen gün ilginin arttığını söyledi.
DESTEK TEŞEKKÜRÜ
Başbakan Erdoğan’ın yoğun programına rağmen açılışa katılmasının kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Baştürk, "MOBESKO’nun kuruluşundan açılışına kadar, bize sahip çıktığınız için ve tüm destekleriniz için, kendim, yönetimim ve MOBESKO üyeleri adına size teşekkür ediyorum. Bizi hiç yalnız bırakmadınız. Sayın Başbakanımızın da katılımıyla çok güzel bir açılış gerçekleştirdik’’ ifadesini kullandı.
BAŞKANDAN GÜVENCE
Baştürk ile yönetimine ve MOBESKO üyelerine bereketli işler dileyen Başkan Karaosmanoğlu, "Büyükşehir olarak her zaman esnafımızın yanında olduk, kazanan Kocaeli halkı ve Kocaeli esnafı olsun dedik. MOBESKO, Kocaeli’ne yakışan bir merkez haline geldi. Sitede yer alan tüm esnafımıza bereketli işler diliyorum" açıklamasını yaptı.
|
|||||||||
![]() |
|||||||||





