21 Mayıs 2012



 
  Ana Sayfa        Kültür - Sanat
Sanat İzmit sokaklarında
İzmit Belediyesi ile Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin ortak çalışması olan “Sanat Sokağa İndi” projesi büyük ilgi görüyor
22 Haziran 2010, Salı  08:40 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Resim, müzik, heykel, oyunculuk gibi sanat kollarının halkla bütünleştirilmesini hedefleyen çalışmada fakülte öğrencilerinin çalışmaları, vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor. Projenin en hararetli destekleyicilerinden birisi de İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan. İzmit´in bir kültür kenti haline dönüşmesi için göreve geldiği günden beri tarihi ve kültürel tanıtıma yönelik çalışmalara ağırlık veren Doğan, Tanju Büyükada adlı genç sanatçı adayının çalışmalarıyla da yakından ilgilendi. Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü 3. sınıf öğrencisi Büyükada´nın yürüyüş yolunda başlattığı yağlı boya at figürü çalışmasını bir süre izleyen Doğan, genç öğrenciyle sohbet etti.



Bu haber 315 kez okunmuştur.
Daha önce konser yapan ve büyük beğeni toplayan Jehan Barbur yine Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi'nde konser verdi. Barbur dinleyenlerini 2. kez büyülemeyi başardı.
VKV Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezinde Şilili Seramik Sanatçısının Sergisi Kokteyl ile Açıldı
 
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   RSS