21 Mayıs 2012



 
  Ana Sayfa        Kültür - Sanat
Sanat Sokağı'nda mum sergisi
İzmit Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerinden Işılay Altınok'un kişisel sergisi Sanat Sokağı'nda sanatseverlerin beğenisine sunuluyor
18 Haziran 2010, Cuma  13:19 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İzmit Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerinden Işılay Altınok’un kişisel sergisi İzmit Sanat Sokağı’nda açıldı. Mum yapımının güzel örneklerinin sergilendiği açılışta İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayhan Acar, Kocaeli Bölge Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Burhan Akçin ve Altınok’un meslektaşları ile sanatseverler yer aldı. Başkan Yardımcısı Acar açılış kurdelesini keserken, sanatsal ve kültürel çalışmalara kurum olarak desteklerinin süreceğini kaydetti. Sergi iki gün boyunca ziyarete açık olacak. Ziyaretçiler sergilenen ürünlerden satın alabilecek.



Bu haber 358 kez okunmuştur.
Daha önce konser yapan ve büyük beğeni toplayan Jehan Barbur yine Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi'nde konser verdi. Barbur dinleyenlerini 2. kez büyülemeyi başardı.
VKV Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezinde Şilili Seramik Sanatçısının Sergisi Kokteyl ile Açıldı
 
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   RSS