
ÖZEL Seymen Eğitim Kurumları´nın Anadolu lisesi, lise, ilköğretim ve okul öncesi eğitim kısımlarında mezun olan öğrenciler, önceki gün diplomalarını aldı. Lisenin bahçesinde düzenlenen törende veliler, çocuklarının mezuniyetlerini fotoğraflamak için adeta birbiriyle yarıştı. 145 öğrencinin mezun olduğu Seymen´de lise birincisi İlknur Şahin oldu. Seymen ailesinin eksiksiz katıldığı törende, Seymen Eğitim Kurumları´nın kurucusu Rahmi Seymen de anıldı.
SEYMEN GURURU
Merhum Rahmi Seymen´in eşi Ayşe Seymen, kurucu vekil Hamiyet Satı, eski Milletvekili Sefa Sirmen´in eşi Kamuran Sirmen, Alparslan Seymen, Nail Seymen, Mahir Seymen, Arzu Seymen, Cevdet Turan, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Habip İlaslan ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hayati Aydın´ın da katıldığı törende açılış konuşmasını yapan Özel Seymen İlköğretim Okulu Müdürü Renan Kıran, kurumlarında Atatürkçü bireyler yetiştirmeye devam edeceklerini vurguladı. Lise Müdürü Ercan Demir ise öğrencilerinin her zaman Seymen Eğitim Kurumları´nda mezun olmanın gururunu yaşayacağını kaydetti.
İLKNUR BİRİNCİ
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hayati Aydın bir ülkenin gelişiminin, eğitim ve bilim anlamında attığı adımlara bağlı olduğunu ifade etti. Eğitim alanında nefeslerinin tıkandığı yerde özel eğitim kurumlarının imdatlarına yetiştiğini söyleyen Aydın, Seymen ailesinin kurduğu eğitim kurumunun Kocaeli´de eğitime değer kattığını vurguladı. Yapılan konuşmaların ardından, Seymen Anadolu Lisesi birincisi İlknur Şahin, ikinci İlke Bakem, üçüncü Özge Ulusoy, Seymen Lisesi birincisi Erdam Burhan Geyik, ikinci Begüm Zeynep Akdeniz, üçüncü Nilay Taşcan, ilköğretim birincileri Çağatay Aras Uçkun ve Fırat Bulut, ikinciler Cenk Ergenç ve Vatan Atasoy Tezer, üçüncüler Canberk Sirmen ve Simay Koşul´a plaketleri verildi. Plaket törenini ardından okul birincileri kütüklere isimlerini çakarak, mezuniyet pastasını kesti.
|
|||||||||
![]() |
|||||||||





